Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

logo aeronavsecur FINAL

PREVENIREA SI COMBATEREA RISCURILOR LA LOCUL DE MUNCA

BAZA DE DATE  Legislatie in domeniul sanatatii si securitatii la locul de munca

semnatura 3 RGB fara spatiu lateral

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni

Prin realizarea parteneriatului transnational si prin actiunile de promovare si vizibilitate, proiectul pune bazele asigurarii continuarii, valorizarii si abordarii integrate ale rezultatelor după finalizarea proiectului. Organizatiile implicate vor continua colaborarea dupa finalizarea proiectului, in domeniul sanatatii si securitatii la locul de munca, al prevenirii si gestionarii riscurilor la locul de munca si a instruirii salariatilor.

Reteaua pentru prevenirea si gestionarea riscurilor la locul de munca in industria prelucratoare ia nastere din nevoia lucratorilor de a avea locuri de munca sanatoase si sigure. Reteaua realizata in cadrul proiectului, pentru prevenirea si gestionarea riscurilor la locul de munca in industria prelucratoare va funcţiona si după finalizarea proiectului. Reteaua isi va largi aria, cuprinzand de-a lungul timpului mai multe sindicate si companii din domeniu, din Romania si din Uniunea Europeana (membrii ai sindicatelor afiliate la Federatia Europeana a Metalului).

Prin site-ul web in limbile proiectului, rezultatele proiectului vor fi diseminate in intreaga industrie de constructii si reparatii aeronautica si navala la nivel national si european si vor fi un exemplu de buna practica si pentru alte sectoare industriale.

Proiectul este in concordanta obiectivele documentului Comisiei Europene, Strategia comunitara 2007-2012 privind sanatatea si securitatea in munca.

Pentru realizara obiectivelor proiectului nu este necesara o finantare suplimentara, in afara de finantarea solicitata si de cea a solicitantului si partenerilor. Dupa incheierea proiectului, reteaua creata va continua sa functioneze din fonduri proprii si se va extinde cu ajutorul finantarilor externe.

 

[AERONAVSECUR] [Activitati] [Achizitii publice] [Parteneri] [Sustenabilitate] [Noutati] [Proiectul in imagini] [Materiale informative] [Contact]
steag_romania

ro

steag_Italia

it

PARTENERI PROIECT

LOGO ICA2
logo_fim

Sindicatul SANAB Braila

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati     www.fonduri-ue.ro